Friends

Onze Friends maken het mede mogelijk dat wij onder andere als leden van Nexus inspiratie op kunnen doen in het buitenland, optimaal kunnen leren van én met elkaar binnen dit vakgebied en dit op een mooie manier kunnen delen met de branche en jongeren in het vak.

Friend sinds 2007

Onze bakkerijbranche kan niet zonder inspiratie, innovatie en passie. Daarom steunt Zeelandia onvoorwaardelijk en hartelijk deze groep jonge en ambitieuze bakkerijfanaten die kennis en inzicht willen ontwikkelen en delen: voor een gezonde en gezamenlijke toekomst.

Reginald Weeber, Zeelandia – verkoopleider MKB

Friend sinds 2007

We moeten met elkaar trots zijn op het mooie vak wat we hebben en van uit de branche ook ondersteunen. We zullen moeten samenwerken om onze branche gezond te houden, ook naar de toekomst toe! Dit betekend samenwerken op vele vlakken; Ambacht, Industrie, toeleveranciers etc. Samen zijn we sterker! Wat is dan mooier om de talenten voor de toekomst een platvorm te geven waar ze ook juist in die samenwerking en diversiteit zich kunnen ontwikkelen. De talenten kunnen zich zo verder ontwikkelen en leren van elkaar. Zo kijkt Sonneveld naar Nexus en ondersteunt dit dan ook van harte.

Pim van der Breggen, Sonneveld Group, Commercieel Directeur Nederland

Daarnaast zijn wij ook vakblad Bakkers in Bedrijf en accountants & belastingadviseurs Bouwer en Officier dankbaar dat zij al sinds de oprichting van Bakery Nexus ondersteuning geven op hun vakgebied.

Stuur ons een berichtje