NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Social event

door | jun 30, 2023 | 0 Reacties

Op 14 juni bracht Bakery Nexus een bezoek aan de Floating Farm in Rotterdam. Deze innovatieve boerderij op het water is een uniek concept dat gericht is op duurzame voedselproductie in stedelijke gebieden. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het team van de Floating Farm, dat ons uitgebreid informeerde over hun missie en werkwijze.

Tijdens de rondleiding kregen we de kans om de verschillende aspecten van de boerderij te verkennen. We zagen hoe de koeien op de drijvende platformen werden gehouden en hoe de melkproductie plaatsvond. Het indrukwekkende gebruik van technologie en automatisering om het welzijn van de dieren te waarborgen en de efficiëntie van de melkproductie te maximaliseren, maakte grote indruk op ons.

Na ons bezoek aan de Floating Farm zijn we onder leiding van een stadsgids van Willes events met de watertaxi naar Delfshaven gegaan. Deze snelle boottocht gaf ons een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam en bracht ons in korte tijd naar onze volgende bestemming.
In Delfshaven startte de boeiende stadswandeling door het historische deel van de wijk. We verkenden de sfeervolle straatjes, bewonderden de karakteristieke architectuur en leerden over de rijke maritieme geschiedenis van Delfshaven.

Na de stadswandeling sloten we de dag af met een bezoek aan Food Union, een culinaire hotspot in Rotterdam. Hier hebben we heerlijk gedineerd met plaatpizza van Koertino Pizza en baguettes van Baguette S’il Vous Plait.

Tijdens het diner hadden we ook de gelegenheid om met andere leden van Bakery Nexus te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Het was een waardevolle gelegenheid om in een informele sfeer van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen en trends in de bakkersindustrie.

Al met al was ons bezoek aan de Floating Farm, de Watertaxi Rotterdam, de stadswandeling door Delfshaven en het diner bij Food Union een inspirerende ervaring. We hebben nieuwe inzichten opgedaan, waardevolle contacten gelegd en genoten van heerlijke gerechten.

Foto: Floatingfarm.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *