NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Jeugdvakwedstrijden: En de winnaar is…

door | apr 25, 2022 | 0 Reacties

Tijd voor vernieuwing! Na een jarenlang succesvol Junior College voor de winnaars van de jeugdvakwedstrijden was het tijd voor een andere invulling. De projectgroep is daarom druk geweest met het professionaliseren en opleuken van de prijsuitreiking!

De dag begon met een enthousiaste toitoitoi van De Meesters waarna alle winnaars van de regiowedstrijden zich in het zweet bakten. Om de wedstrijden ook in de toekomst te promoten én de ouders ’s avonds een impressie te geven, regelden we dat Roy Franken van Sonneveld mooie beelden kwam maken.

Vervolgens was het tijd voor de prijsuitreiking. Maar liefst 8 verschillende categorieën, dus een tafel vol glimmende bekers… Onze leden Kris en Tamara presenteerden de uitreiking en knoopten met de deelnemers een leuk praatje aan. Waarom doen ze mee aan het NK? Hebben ze veel geoefend? Hoe staat het met de zenuwen? En wat is hun favoriete product? Na afloop werden er volop foto’s gemaakt voor de splinternieuwe fotowand. Het plakboek is gevuld met mooie herinneringen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *