NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Bas Post vervangt Tamara Hoogerwaard als voorzitter Bakery Nexus

door | jan 24, 2022 | 0 Reacties

Bas Post is vanaf 2022 de nieuwe voorzitter van Bakery Nexus. Hij neemt na drie jaar het stokje over van Tamara Hoogerwaard wier termijn afloopt.
Bas Post vervangt Tamara Hoogerwaard als voorzitter Bakery Nexus

Bakery Nexus is een onafhankelijke vereniging die bestaat uit jonge en enthousiaste leden die werken in de (inter)nationale bakkerijbranche.

Post is werkzaam als Area Sales Manager Asia bij Sonneveld Group B.V. Na bijna vier jaar lid te zijn van Bakery Nexus is hij ondertussen voldoende overtuigd geraakt meer te willen betekenen voor de leden en voor de branche.

‘Ik heb de afgelopen jaren veel gekregen vanuit Nexus, nu is het tijd om wat terug te doen’, vertelt Post. ‘Dit gevoel ontstond mede door de Travel van afgelopen november. Naast dat het natuurlijk ontzettend gezellig was om elkaar weer eens fysiek te zien, leer je tijdens de gesprekken ook veel van elkaar. Met name de verhalen van leden die door slimme veranderingen goede bedrijfsresultaten weten te behalen in deze lastige Coronatijd blijven mij het meest bij. Die weerbaarheid en het ‘out of the box’ denken zijn een echte Nexus mentaliteit. Iets wat ik de komende jaren meer hoop te implementeren in de branche.’

Anke Daling treedt toe in bestuur
Behalve een nieuwe voorzitter is ook Anke Daling toegetreden tot het bestuur, als algemeen lid. Zij vervangt Marco Lenes.

Daling werkt op de marketing-afdeling bij Beko Groothandel. Ook zij besluit na een aantal jaar lid te zijn van Bakery Nexus nu haar steentje bij te gaan dragen aan het bestuur. ‘Bakery Nexus is een inspirerende jonge netwerkgroep om enthousiast van te worden. Een groep die continu bezig is om de branche te prikkelen. Daarnaast zie ik Nexus en ook de bestuursfunctie als een mooie kans om mezelf uit te dagen, te ontwikkelen en uit mijn comfort zone te stappen.’

Nieuwjaarsborrel 2022 digitaal
Bakery Nexus claimt sinds 2018 de Nieuwjaarsborrel in de sector. Het jaarlijks terugkerende event is bedoeld om te proosten op het nieuwe jaar, elkaar te ontmoeten, te inspireren en te genieten van een mooi programma met lekker eten. Dit jaar is het Nieuwjaarsevent kleinschalig en digitaal voor alleen de leden gehouden. Het thema dat centraal stond: De Nexus Identiteit.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *