NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Lid in beeld – Jan Sjouke van der Heide

door | aug 6, 2021 | 0 Reacties

Ons netwerk is 30 leden groot, maar wie is wie en waar werkt iedereen? We zetten daarom graag telkens één van onze leden in the picture. Zo geven we Nexus een gezicht en laten we zien wat de diversiteit is binnen de groep. Deze keer het woord aan Jan Sjouke van der Heide.

Wie ben je en waar werk je?
Mijn naam is Jan Sjouke van der Heide en ik werk als Purchase en salesmanager voor bakkerijgrondstoffen bij Yme Kuiper B.V. in Heerenveen.

Wat vind jij geweldig aan Bakery Nexus?
Wat ik echt geweldig vind aan Nexus is: Nexus Travel. Hierdoor leer je elkaar echt kennen en bouw je aan een stabiel netwerk. De meeste energie binnen Nexus krijg ik van de ambities en drive van de gemotiveerde leden. Het is gewoon heel aanstekelijk om te voelen hoe gedreven iedereen is binnen zijn of haar vakgebied.

Wat is je favoriete bakkerijproduct?
De rozijnen/krentenbol.

Hoe ziet de bakkerijwereld er in 2035 uit?
Ik verwacht dat in mijn vakgebied de trend gaat naar meer lokale (Europese) grondstoffen om de keten korter, duurzamer en transparanter te krijgen. We zullen zeer zeker nog genieten van kwalitatief goed brood met heerlijke zaden, noten en rozijnen erin verwerkt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *