NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Nexus gaat te water!

door | jul 30, 2021 | 0 Reacties

Op donderdag 1 juli is Bakery Nexus sinds lange tijd weer bij elkaar gekomen! We ontmoeten elkaar in hartje Amsterdam, veel bekende gezichten maar ook weer een paar nieuwe. Na een korte uitleg zijn we klaar om te water te gaan, er staat ons namelijk een sloepengame te wachten. In 5 groepjes gaat we uit een, op pad om zoveel mogelijk punten te scoren met puzzels, foto’s, kennisvragen en meer… Maar we zien uiteraard ook wat van de mooie binnenstad, deze keer vanuit de grachten. De winnaars gaan naar huis met een lekkernij als prijs en zelfs de kapiteinspet wordt meegenomen!

De gezellige middag zet zich voort richting de foodhallen waar de communicatiecommissie nog een beroep doet op de aanwezige leden. We geven ieder een invulling aan de razende reporter door elkaar te interviewen voor de rubriek ‘lid in beeld’. Op deze manier geven we Nexus een gezicht en komt de diversiteit en dynamiek van Nexus tot uiting én leren we elkaar opnieuw beter kennen!

Daarna dompelen we onszelf in de foodhallen onder in gezelligheid en heerlijke hapjes uit een breed scala aan concepten, keukens en culinaire avonturen. Bekijk meer van ons social event.

   

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *