Ons netwerk is alweer 30 leden groot, maar wie is wie en waar werkt iedereen? We zetten daarom graag telkens één van onze leden in the picture. Zo geven we Nexus een gezicht en laten we zien wat de diversiteit is binnen de groep.
Deze keer het woord aan Richard Huisman.
Wie ben je en waar werk je?
Ik ben Richard Huisman, 36 jaar, getrouwd en vader van drie zonen. Ik werk als adjunct-directeur bij De Bakker BV, ook bekend als Petit Pastry. Wij maken verschillende soorten petit fours voor de bakkerijbranche en foodservice.
Wat vind jij geweldig aan Bakery Nexus?
Ik ben nog maar kort aangesloten bij Bakery Nexus maar had bij de eerste keer, een online sessie, gelijk al een wauw-gevoel. Het enthousiasme van deze fanatieke club mensen vind ik heel aanstekelijk.
Wat is je favoriete bakkerijproduct?
Op zaterdagmorgen een vers tijger witbrood of een Zeeuwse bolus. Maar voor een lekker worstenbroodje mag je me ook wakker maken.
Als je iets zou kunnen zeggen tegen de bakkerijwereld, wat zou dat zijn?
Kies voor kwaliteit en durft te veranderen.
0 reacties