NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Lid in beeld – Don Schavemaker

door | okt 23, 2020 | 0 Reacties

Ons netwerk is alweer 30 leden groot, maar wie is wie en waar werkt iedereen? We zetten daarom graag telkens één van onze leden in the picture. Zo geven we Nexus een gezicht en laten we zien wat de diversiteit is binnen de groep.
Deze keer het woord aan Don Schavemaker.

Wie ben je?
Ik ben Don Schavemaker, 30 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Louise in het mooie (en kleine) stadje Goedereede. Daarnaast ben ik een absolute wintersportfan en ben ik in mijn vrije tijd graag actief bezig met fietsen, hardlopen en motorrijden.

Wat doe je voor werk?
Ik ben Trade Marketeer bij Zeelandia Nederland waarbij ik verantwoordelijk ben voor de marketingplannen en -activiteiten voor het MKB-segment.

Ik kan me voorstellen dat er bij ‘Trade marketing’ niet direct een belletje gaat rinkelen. Eenvoudig gezegd komt het er op neer dat we samen met de bakker de consument op de juiste manier, met de juiste producten en met de juiste boodschap weten te bereiken. Zodat we zorgen voor enthousiaste en tevreden consumenten.

Waar krijg je het meeste energie van?
Ik ben altijd op zoek naar iets ‘nieuws’. Een mooie uitdaging, een technisch ontwikkeling of een reis naar een unieke bestemming en/of andere cultuur geven mij energie.

Wat staat er nog bovenaan jouw bucketlist?
Alle reisplannen zitten nog even in de kast maar er staan wel een aantal bestemmingen bovenaan de bucketlist 😉

Wat vind jij geweldig aan Bakery Nexus?
Bakery Nexus bestaat uit een mooie gevarieerde groep mensen die allen werkzaam zijn in de bakkerijbranche met als één gezamenlijk doel: het versterken van de branche. Het is geweldig om samen één doel na te streven, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. En niet minder belangrijk; het is een enthousiaste groep met gevoel voor humor dus vergaderingen en bijeenkomsten zijn altijd interessant en gezellig.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *