NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Lid in beeld – Mariska Gerritse

door | jul 17, 2020 | 0 Reacties

Ons netwerk is alweer 30 leden groot, maar wie is wie en waar werkt iedereen? We zetten daarom graag telkens één van onze leden in the picture. Zo geven we Nexus een gezicht en laten we zien wat de diversiteit is binnen de groep.
Deze keer het woord aan Mariska Gerritse.

Wie ben je?
Mariska Gerritse, 29 jaar en woon in het mooiste en gezelligste dorp van de Veluwe, namelijk Voorthuizen! Ik ben getrouwd met Hans en begin dit jaar moeder geworden van een knappe zoon, Stenn.

Wat doe je voor werk?
Op mijn 15e ben ik gaan werken bij Koekjesbakkerij Veldt in Veenendaal. Dit begon met een bijbaantje en toen ik mijn school had afgerond, ben ik hier blijven hangen. Ik ben gestart met de Boekhouding en Kwaliteit. Sindsdien is Veldt in omvang ongeveer verdubbeld en door de jaren heen zijn er verschillende werkzaamheden aan mijn takenpakket toegevoegd en weer afgevloeid. Ondertussen heb ik Kwaliteit overgedragen aan een collega en focus ik mij op de Financiën en HR. Door mijn ervaring en kennis van alle facetten binnen het bedrijf, ben ik bij veel projecten aangehaakt en zijn er elke keer weer nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen. Hierdoor is een werkdag nooit hetzelfde!

Waar krijg je het meeste energie van?
Als iets lukt, wat totaal buiten mijn comfortzone ligt. Hierdoor heb ik mij bijvoorbeeld sterk ontwikkeld in de gespreksvoering binnen HR, maar ook het aansluiten bij een netwerkclub zoals Nexus waar ik in het begin niemand kende.

Wat staat er nog bovenaan jouw bucketlist?
Ik zou heel graag nog eens piano willen leren spelen.

Wat vind jij geweldig aan Bakery Nexus?
Nexus is een club jonge ambitieuze mensen die in hun bedrijf, in hun functie en in de branche echt proberen het verschil te maken. Iedereen staat open voor nieuwe contacten, ideeën en andere meningen. Hierdoor kom je soms tot nieuwe inzichten en versterk je elkaar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *