NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Maarten van Rossem verzorgt zure aftrap Nexus Nieuwjaarsevent

door | dec 11, 2019 | 0 Reacties

ZUUR! Nadat zout uit steeds meer producten is verbannen en in 2019 suiker aan de beurt was, legt Bakery Nexus in 2020 het accent op de volgende smaaksensatie: ZUUR.

Zure rode draad

Op maandag 27 januari zorgen zij voor een toost op het nieuwe jaar. Het programma, met een zure rode draad, gepresenteerd door Ivo van Dijkhuizen:

  • Peelpioneers, een zure start-up, maakt van citrusschillen een verdienmodel.
  • Linda Eriksen, voormalig marketingmanager van V&D, vertelt over zure ervaringen in een dynamische markt.
  • Oos Kesbeke vertelt hoe hij met zijn Amsterdamse familiebedrijf in zuur onderscheidend onderneemt in de markt.
  • Nederlandse historicus, presentator, schrijver, voormalig hoogleraar maar vooral zure Maarten van Rossum blikt met de aanwezigen terug op het afgelopen jaar.

Locatie niet af? Dat is zuur
Bakery Nexus leeft zich al helemaal in het thema in. In de voorbereiding hebben ze zelf al te maken met wat zure situaties. Zo blijkt de locatie, de bakkerij ‘De BroodBrouwers’, niet op tijd gereed te zijn. Gelukkig is het eigenwijze netwerk niet zo snel van slag. In dezelfde omgeving, de Binckhorst in Den Haag, vonden zij een toepasselijk alternatief. Plaats van handeling: De Caballerofabriek. In het Ketelhuis van MAMA Kelly draaide het vroeger om sigaretten, maar is nu een industriele horecaplek geopend. Het gehele terrein is omgetoverd tot een creatief-industriële plek van zo’n 100 bedrijven. Skateboarden in de pauze, vergaderen in een caravan en een wekelijkse borrel bij één van de start-ups… De innovatieve en experimentele omgeving heeft een dynamische vibe en rauwe randjes. De perfecte match met de zuurtegraad van de Nexus Nieuwsjaarsborrel.

Het belooft weer een spectaculair en spraakmakend event te worden. De inloop is vanaf 15.30 uur. Na het inhoudelijke programma is er om 17.30 uur een borrel en walking diner.

Mis het niet! Een toegangskaart kost 100,- en kun je bestellen door een mail te sturen naar info@bakerynexus.nl

Locatie: MAMA KELLY, Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *