NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Bakery Nexus organiseert zure start van 2020

door | sep 25, 2019 | 0 Reacties

Het nieuwjaarsevent van Bakery Nexus is inmiddels spraakmakend. Is het niet vanwege de locatie of de sprekers, dan wel vanwege het thema. Dat zal in 2020 niet anders zijn. Bakery Nexus geeft het aankomende nieuwjaarsevent namelijk het thema ZUUR.

Op maandag 27 januari 2020 organiseert Bakery Nexus opnieuw een opvallend nieuwjaarsevent. Plaats van handeling: De Caballerofabriek. Thema van de middag: zuur, in de breedste zin van het woord.

Save the date!
Nadat zout uit steeds meer producten is verbannen, was in 2019 het zoet aan de beurt. Consumenten roepen om zo min mogelijk suiker en zijn op zoek naar alternatieven. Om er uiteindelijk achter te komen dat alle soorten suiker voor je lichaam hetzelfde zijn. Daarom acht Bakery Nexus de tijd meer dan rijp voor een volgende smaaksensatie: zuur!

Op het programma van het nieuwjaarsevent in Den Haag staat zure waar, er komen sprekers over zure onderwerpen en je kunt luisteren naar en leren van andermans zure ervaringen. Want het nieuwjaarsevent van Nexus is natuurlijk niet alleen maar grappig en gezellig: je steekt er altijd iets van op. Al is het maar een zure les.

Dus: save the date! Maandag 27 januari 2020, vanaf 15.30 uur in Den Haag: ‘Smaak van Nexus, 2020 ZUUR’.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *