NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Bakery Nexus organiseert Junior College voor winnaars Jeugdvakwedstrijden.

door | jun 27, 2019 | 0 Reacties

WAGENINGEN –  Op woensdag 10 juli organiseert Bakery Nexus een nieuwe editie van het Junior College. Genodigden voor deze innoverende dag zijn net zoals vorig jaar de nummers 1 en 2 van de Jeugdvakwedstrijden.

Het Junior College staat in het teken van inspireren, motiveren en verbinden. De jeugd wordt deze dag aan de hand genomen door leden van Bakery Nexus, waarbij zowel vaktechnische onderdelen als loopbaanontwikkeling op het programma staan. Niemand minder dan Meester Patissier Hidde de Brabander zal daarnaast een inspirerende workshop verzorgen. Het evenement vindt plaats bij het Bakery Institute in Zaandam.

Bakery Nexus organiseert jaarlijks het Junior College om nieuwe aanwas in de branche enthousiast te maken voor het vak en ze te helpen zich binnen de branche te ontwikkelen. Ook na het Junior College staat Bakery Nexus voor hen klaar. De genodigden wordt namelijk een jaar lang coaching aangeboden, zodat ze bij Nexus-leden terecht kunnen voor al hun vragen betreffende de branche. Ook staat er later dit jaar een rondleiding bij ‘Nexus-Big Friend’ Sonneveld gepland.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *