NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Bakkers zetten zich in voor Villa Pardoes

door | nov 27, 2018 | 0 Reacties

Dat je meer voor elkaar krijgt als je samenwerkt, blijkt maar weer door de mooie best practice van Bakery Nexus voor Villa Pardoes. Dit is een initiatief van de Efteling waarbij kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis vakantieweek beleven. In een sprookjesachtig vakantieverblijf kunnen kinderen met hun (groot)ouders en broertjes en zusjes onbezorgd genieten en ontmoeten ze andere gezinnen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. Ook de bakkerijbranche draagt zijn steentje bij.

De bakkerij heeft een product dat tot de verbeelding spreekt bij alle leeftijden en zich bij uitstek leent om tussen alle verdrietige momenten een hart onder de riem te steken. Bakery Nexus nam het voortouw in het organiseren van een drietal activiteiten. Ze haakten bedrijven aan, niet om geld te doneren, maar om bij te dragen vanuit een eigen specialisme. Bijvoorbeeld door grondstoffen beschikbaar te stellen of door de activiteiten te begeleiden.

Het resulteerde in een grote paasbrunch in het voorjaar waar de kinderen zelf de broodjes versierden, een taartenworkshop in najaar waar kinderen de taart voor de verjaardag van Pardoes maakten en een Sint-activiteit waarbij er flink werd uitgepakt met lekkere chocoladeletters en pepernoten. Maar liefst 36 gezinnen kijken terug op een onvergetelijke ervaring.

“Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt. Maar wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was. Het ging weer om ons gezin, we hebben genoten.”

Sinds dat Villa Pardoes 18 jaar geleden haar deuren opende, zijn er ruim 7.000 gezinnen verwend met een weekje vakantie. Bakery Nexus zet de activiteiten ook in 2019 graag door. Draag je steentje bij door net als…

Bake Five Hans de Echte Bakker
Bakkerij Co van Daalen Het Bankethuis
Bakkerij Pater Puratos
Bakkerij van der Sterre Royal Steensma
Beko Verpakkingen Sonneveld
Callebaut Van der Windt Verpakking
Danvo Veldt Banket
Echte Bakker Lenes Zeelandia

…mee te doen met één van de activiteiten. We bereiken een sterke samenwerking in de branche, laten ons krachtig zien richting de klant én we maken gezinnen blij. Als dat geen win-win situatie is!


Doe mee met Tikkertje voor Villa Pardoes!
Heeft dit verhaal je geïnspireerd? Doe net als vele BN’ers mee met Tikkertje voor Villa Pardoes. Stuur de Tikkie-betaling (à €2,-) direct door aan je netwerk zodra je ‘m ontvangt. Bakery Nexus zal de aftrap doen door de bestuursleden van Het Genootschap de Tikkie te sturen. Met elkaar kunnen we veel voor elkaar krijgen! Zie ook: https://youtu.be/6NQhSQyTzNQ

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *