NIEUWS & COLUMNS

Lees hier het laatste nieuws en de columns van Nexus

Social Event 2018

door | jun 8, 2018 | 0 Reacties

De aftrap van ons Social Event 2018 vond plaats bij Happy Tosti in Amsterdam, waar Jasper ons kennis heeft laten maken met zijn fantastische concept. “Doe wat je leuk vindt, dan word je vanzelf goed” zijn woorden die hij ons mee gaf. Happy Tosti is op weg om ontelbaar veel banen en kansen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking met professionele job-coaching. Na wat heerlijke tosti’s geproefd te hebben onder het genot van een drankje zijn we verplaatst naar nog zo’n mooie start-up: House of Watt.

Het Work-Eat-Play concept vertaalden wij naar Chat-Eat-Drink én de primeur van de allereerste barbecue op deze locatie. Al met al een zeer gezellig en geslaagd Social Event, complimenten aan de projectgroep voor de organisatie! Mocht er een buddy zijn die zich aan wil melden dan kan dit via een mail naar info@bakerynexus.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *